Arrangementen

Waterchalet

De unieke Waterchalets staan aan het visrijke meer (de ‘Pingo’). Ze hebben de namen Mama Lou, Kluk Kluk en Pipo (ingericht voor 4 pers. - 2 volw. + 2 kinderen - 5e persoon in overleg mogelijk). De vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien en hebben eigen sanitair.
Spectaculaire zonsondergangen zijn vanaf het terras te zien! Huur op zo'n avond een vuurkorf of BBQ, waarvan u geniet terwijl iedereen uitkijkt over de zwanen, lepelaars en reeën.


Er zijn twee typen Waterchalets aan het meer. Beide zijn ze ingericht voor 4 personen (2 volw.+ 2 kinderen, evt. 5e persoon in overleg). In elk Waterchalet is een aparte 2-persoons slaapkamer aanwezig. 
In type 1 (de 1e en de 3e) zijn er twee 1-persoons bedden op de vide, waardoor je uitzicht hebt op het meer bij het wakker worden.
In type 2 (de middelste) staat een stapelbed in een aparte slaapkamer. Ook fijn voor kleine kinderen; het onderste bed heeft een schuifhekje, zodat ze niet het bed uitvallen.
Beide typen chalets hebben in 2021 een nieuwe inrichting en keuken gekregen.

Aankomst- en vertrekdagen
- Juli en Augustus: vrijdag, minimale verblijfsduur 7 nachten.
- overige maanden: iedere dag mogelijk, minimale verblijfsduur 2 nachten.
Bij vertrek op zat/zon: weekendtoeslag schoonmaak á €20,-.
Vertrek je in het laagseizoen niet op zaterdag of zondag, dan kan je dit aanvinken bij de boeking en wordt de weekendtoeslag er weer afgehaald.

Tarieven: online kan je de huidige tarieven raadplegen (bij checken beschikbaarheid). De prijzen zijn gebaseerd op een bezetting van max. 2 volwassenen + 2 kinderen t/m 18 jaar.
Bij > 2 volwassenen kost het €10,- pvpn extra.
De prijzen zijn excl. schoonmaakosten en milieuheffing
  • Geselecteerd
  • Beschikbaar
  • Aankomstdag
  • Arrangement
  • Niet beschikbaar
  • Nog enkele beschikbaar
  • Gesloten