Arrangementen

Strohuisje

Het Strohuisje is in de zomer van 2018 gebouwd óp het kampeerveld. Een prachtige accommodatie, omringd door stro en van alle gemakken voorzien. Heerlijke bedden, met goede matrassen, en 2 slaapkamers voor max. 2 volwassenen en 3 kinderen.  Erg leuk, wat zo geniet je van het gemak van een huisje en de gezelligheid tussen de kampeerders. 
Met een oppervlakte van wel 54m² heb je alle ruimte! Er wordt binnen gekookt bij een robuust keukenblok terwijl je een koud glaasje wijn pakt uit de koelkast. 
Het Strohuisje is volledig ingericht, dus de halve verhuizing kan achterwege blijven. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen is de kleding. Linnenpakketten kunnen eventueel gehuurd worden op de camping en wij kunnen zelfs de bedden alvast voor iedereen opmaken.

In het Strohuisje zit een 2-persoons slaapkamer en een kinderslaapkamer met aparte stapelbedden. Ook is er een speelzoldertje op de vide.
Op alle bedden liggen 1-persoons dekbedden en kussens. Keukeninrichting, koelkast, tafels en stoelen, terras, vaste verlichting en stroom is ook aanwezig. Het toiletgebouw bevindt zich op steenworp afstand van het Strohuisje. 

FAQ: "is het Strohuisje geschikt voor mensen met een allergie?". Ja, niet minder geschikt dan een andere accommodatie in de natuur. Het kan alléén niet als je een uitgesproken allergie voor specifiek stro hebt. Hooi (gemaaid gras) en stro wordt nogal eens door elkaar gehaald.  
Stro is geen gras, maar dit wordt gemaakt van graan, tarwe, gerst etc. Zie voor de uitleg https://campingdewatermolen.nl/strohuisje/ 

Aankomst- en vertrekdagen
- Juli en Augustus: vrijdag, minimale verblijfsduur 7 nachten.
- overige maanden: iedere dag mogelijk, minimale verblijfsduur 2 nachten.
Bij vertrek op zat/zon: weekendtoeslag schoonmaak á €20,-.
Vertrek je in het laagseizoen niet op zaterdag of zondag, dan kan je dit aanvinken bij de boeking en wordt de weekendtoeslag er weer afgehaald.

Tarieven: online kan je de huidige tarieven raadplegen (bij checken beschikbaarheid). De prijzen zijn gebaseerd op een bezetting van max. 2 volwassenen + 3 kinderen t/m 18 jaar.
Bij > 2 volwassenen kost het €10,- pvpn extra.
De prijzen zijn excl. schoonmaakosten en milieuheffing
  • Geselecteerd
  • Beschikbaar
  • Aankomstdag
  • Arrangement
  • Niet beschikbaar
  • Nog enkele beschikbaar
  • Gesloten